1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ACTION CLUB HELLAS IKE» (καλούμενη εφεξής η «Εταιρεία»), που εδρεύει στην Ελλάδα: Αριστοτέλους 14, 10432 και ΑΦΜ: 800833153 (Δ.Ο.Υ. Α’ ΑΘΗΝΩΝ), διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενος εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»).  
 2. Η Εταιρεία έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Instagram, όπου και θα διεξαχθεί ο Διαγωνισμός μέσω ειδικής εφαρμογής, μέσω της οποίας θα γίνει και η κλήρωση των νικητών, ηλεκτρονικά.
 3. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται στη σελίδα της “Εταιρείας” στο Instagram (https://www.instagram.com/actionclub_hellas/).
 4. Θα πρέπει να έχετε συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας σας για να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό.
 5. Όλες οι συμμετοχές θα μπουν στην κλήρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήστης να δηλώσει συμμετοχή στην παρακολούθηση του ηλεκτρονικού σεμιναρίου, online Webinar, με θέμα “Τα πάντα γύρω από το επάγγελμα του ναυαγοσώστη” .
 6. Κάθε προφίλ χρήστη μπορεί να συμμετέχει μόνο μία (1) φορά στο Διαγωνισμό και να λάβει τόσες συμμετοχές όσες ορίζουν οι αντίστοιχες επιτρεπόμενες ενέργειες.
 7. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 30% έκπτωση στη ναυαγοσωστική τους εκπαίδευση. Επιπλέον ένας/μία νικητής / νικήτρια θα επιλεχθεί έπειτα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές.
 8. Ο/Η νικητής / νικήτρια θα λάβει μια πλήρη υποτροφία για την εκπαίδευσή του ως ναυαγοσώστης.
 9. Το δώρο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά.
 10.  Η κλήρωση είναι τελική.
 11.  Η έναρξη του Διαγωνισμού θα γίνει στις (13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00).
 12. Η λήξη του Διαγωνισμού θα γίνει στις (30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 21:30).
 13. Ο/Η νικητής / νικήτρια θα ανακοινωθεί στις (2 Νοεμβρίου 2023) σε στόρι και ποστ της σελίδας @actionclub_hellas.
 14. Ο/Η νικητής / νικήτρια θα ειδοποιηθεί με tag και προσωπικό μήνυμα στο Instagram και θα πρέπει να απαντήσει μέχρι και 3 ημέρες αργότερα μετά την ειδοποίησή του/της. Σε διαφορετική περίπτωση η Εταιρεία δύναται να δώσει το δώρο στον/στην 2η, 3η ή 4η επιλαχών/επιλαχούσα.
 15. Δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη ενέργεια για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό.
 16. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητηθεί από το νικητή / τη νικήτρια τα πλήρη στοιχεία του/της (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.), για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου. Η διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Πλήρης δήλωση σχετικά με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται εδώ )
 17. Ο Διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, διαχειρίζεται ή προωθείται από την εταιρία Meta Platforms Inc. Το όνομα του προφίλ σας στο Instagram θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τις ανάγκες της κλήρωσης και δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστεί σε τρίτες εταιρείες, ούτε να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.